2 Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden, voeg het melk-gistmengsel toe en werk de vloeistof door de bloem.
3 Voeg het zout en de olie toe en kneed tot er zich een soepel deeg vormt. (voeg eventueel wat melk toe als het deeg moeilijk bewerkbaar is)
4 Laat het deeg afgedekt rijzen op een warme plaats.
5 Kneed het deeg tot een bal en rol het uit op een met bloem bestoven werkblad tot een grote cirkel. Laat het deeg nog een 10-tal minuten narijzen en beleg het vervolgens met de ingrediënten.
6 Verdeel de frambozen over de vier schijven pizzadeeg, bestrooi met de amandelen en rasp er de witte chocolade over, druppel de honing over de pizza’s en bak ze in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 8 à 10 minuten.
7 Dien ze lauwwarm op met een bolletje vanille-ijs en eventueel een blaadje verse munt.
Zoete pizza met frambozen en witte chocolade is een recept van Solo Open Kitchen