Zoete pizza met frambozen en witte chocolade

4
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de melk met de gist en de suiker.
  • 2 Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden, voeg het melk-gistmengsel toe en werk de vloeistof door de bloem.
  • 3 Voeg het zout en de olie toe en kneed tot er zich een soepel deeg vormt. (voeg eventueel wat melk toe als het deeg moeilijk bewerkbaar is)
  • 4 Laat het deeg afgedekt rijzen op een warme plaats.
  • 5 Kneed het deeg tot een bal en rol het uit op een met bloem bestoven werkblad tot een grote cirkel. Laat het deeg nog een 10-tal minuten narijzen en beleg het vervolgens met de ingrediënten.
  • 6 Verdeel de frambozen over de vier schijven pizzadeeg, bestrooi met de amandelen en rasp er de witte chocolade over, druppel de honing over de pizza’s en bak ze in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 8 à 10 minuten.
  • 7 Dien ze lauwwarm op met een bolletje vanille-ijs en eventueel een blaadje verse munt.

Zoete pizza met frambozen en witte chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept