Marquise au chocolat

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed een kleine cakevorm met plasticfolie. Laat de chocolade met de boter au bain marie smelten tot een glanzende massa. Roer er de dooiers een voor een door, meng dan de gezeefde poedersuiker erdoor en als laatste de cointreau. Schik de koekjes op de bodem van de terrine en giet er het chocolademengsel over. Laat 1 nacht opstijven in de koelkast. Dompel de terrine eventjes in warm water en stort ze op een dienblad. Bestrooi met cacaopoeder. Met behulp van een chefring kun je ook ronde vormpjes uit de marquise halen, die kun je dan op een wit dessertbord zetten en er cacaopoeder over strooien.

Marquise au chocolat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Dominique Persoones marquise
20 min Nagerecht
Bekijk recept
marquise au chocolat
60 min Nagerecht
Bekijk recept
chocolade marquise
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Marquise
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept