zeer luchtige bisquit

12
60 min
Nagerecht
5 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de bisquit:
  • 2 klop de eieren samen met de eiren tot schuim (hoogste stand van de mixer)
  • 3 zeef het bloemmix en spatel het er onder.(NIET MIXEN)
  • 4 ik bak dit geheel in 2 keer en leg de 2 stukken dan op een zo is mijn bisquit vanbinne gaar en langs de buiten zijde niet te over gaar.
  • 5 20min op 160° (zelf testen elke oven is anders)
  • 6 afwerking
  • 7 snij de bisquit door (of neem het eerste deel zoals ik doe)
  • 8 srijk in met abricoze compot en een goede laag slagroom (vers geklopt)
  • 9 leg nu het bovenste deel erop 1
  • 0 maak nu een ganash van de witte chocolade en wat room1
  • 1 (room laten koken van't vuur halen en de chocolade laten smelten)1
  • 2 strijk de ganash vanboven op de taart 1
  • 3 bestrijk de zijkanten met slagroom en hagelslag1
  • 4 al de ganash vanboben is aggekoel leg er dan als verziering de mandarijntjes op

zeer luchtige bisquit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Arretjescake
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bisquit met slagroom
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Snowcake
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Walnootbonbonnetjes
30-60 min -
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Goudeerlijk broodje kipkerrie
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
3 bereidingen van oesters
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters met gemarineerde bietjes & rodepeper-tomatensalsa
30 min Voorgerecht
Bekijk recept