Appel - krentenflap

1
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appel, verwijder het klokhuis en pitten. Snij hem in heel fijne plakjes.
  • 2 Leg de appelschijfjes op een helft van het deegvierkantje. Strooi er de rozijntjes en de helft van de suiker over. Beleg met vlokjes boter.
  • 3 Vouw de flap toe en druk de randen stevig aan. Las ze met losgeklopte eidooier. Bestrijk de bovenkant van de flap met de rest van de eidooier. Strooi er de rest van de suiker over.
  • 4 Bak ongeveer 20 minuten op 180°C.

Appel - krentenflap is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept