Panna cotta van kokos met meloen en sechuanpeper

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de kokosmelk op met de suiker. Laat niet koken!
  • 2 Week de gelatineblaadjes in ijskoud water en pers ze uit.
  • 3 Neem de kokosmelk van het vuur en meng de gelatine met de warme kokosmelk.
  • 4 Laat de kokosmelk wat afkoelen en vul hiermee de glaasjes. Zet de glaasjes schuin in bijvoorbeeld een eierkarton. Plaats ze in de koeling voor minstens 2 uur.
  • 5 Snijd de meloen doormidden, verwijder de zaadjes en schep het vruchtvlees eruit.
  • 6 Mix het vruchtvlees grondig met de witte wijn. Zet de meloenmoes in de koeling.
  • 7 Voor de afwerking: neem de glaasjes uit de koeling en vul ze tot de rand met de meloenmoes. Bestrooi lichtjes met de sechuanpeper en dien op.

Panna cotta van kokos met meloen en sechuanpeper is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Misomakreel en noedelsalade
45 min-
Bekijk recept
Gebakken rundvlees met cashewnoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bieslookmarinade
Bijgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met wortelen
Nagerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept