Zoek
Crème brûlée (kleine glaasjes)
10
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 l Debic crème brûlée
5 g eierdooiers
1 gelatineblaadjes
6 dl Debic room
2 dl melk
80 g suiker
1 zakje bosvruchtenthee
125 g witte chocolade
2,5 dl witte wijn (chardonnay)
Bereiding
1
Breng de Crème brûlée naar het kookpunt en laat hierin de losse thee enkele minuten weken.
2
Passeer door een fijne zeef en verdeel de Crème brûlée over glaasjes of schaaltjes.
3
Zet minstens 2 uur in de koelkast. Brand af met een bunsenbrander.
4
Warm de witte wijn op en giet de witte wijn over de witte chocolade. Meng dit tot een gladde masse en zet de mengeling in de koeling.
5
Serveer de crème brûlée samen met de crème van chocolade en wijn.
Crème brûlée (kleine glaasjes) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept