Clafoutis van kersen

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten voor de clafoutis zoals bij een beslag voor pannenkoeken.
  • 2 Schrik de kersen in een vuurvaste, met boter ingewreven schaal of vier vuurvaste diepe borden. Overgiet de kersen met het beslag of gebruik hiervoor een spuitzak.
  • 3 Bak op 170°C gedurende 20 minuten in de oven.

Clafoutis van kersen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept