Perentaart

8
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bedek een taartvorm met bladerdeeg en doorprik met een vork
  • 2 meng het ei, de zachte boter, de amandelpoeder, de suiker en de vanillesuiker
  • 3 Het vocht van de peren (4eetlepels) en de zelfrijzende bloem tot één mengsel
  • 4 En breng op het bladerdeeg
  • 5 Verdeel de uitgelekte peren over het deeg
  • 6 Je kunt de peren ook in schijfjes snijden
  • 7 Bak gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C

Perentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept