Zoek
Perentaart
8
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak bladerdeeg
1 grote blik peren
1 ei
100gr zachte boter
50gr amandelpoeder
1 zakje vanillesuiker
150 gr suiker
4 eetlepels vocht van de peren
100 gr zelfrijzende bloem
Bereiding
1
Bedek een taartvorm met bladerdeeg en doorprik met een vork
2
meng het ei, de zachte boter, de amandelpoeder, de suiker en de vanillesuiker
3
Het vocht van de peren (4eetlepels) en de zelfrijzende bloem tot één mengsel
4
En breng op het bladerdeeg
5
Verdeel de uitgelekte peren over het deeg
6
Je kunt de peren ook in schijfjes snijden
7
Bak gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C
Perentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min
Gebak
Bekijk recept
Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min
Gebak
Bekijk recept