Tartaar van aardbeien, sabayon met witbier

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 sabayon
  • 2 klop in een kom au bain marie de eigelen door de suiker tot een roomwitte massa; voeg 2EL witbier toe en klop tot een schuimig mengsel. Voeg het resterende bier toe. Klop verder tot de schuimige massa verdubbelt in volume. Let op niet laten koken. zet apart
  • 3 Meng in de kom de aardbeien met de rasp en het sap van de sinaasappel. Zet opzij.
  • 4 Vul glaasjes met afwisselende laagjes koekkruimels en aardbei. Lepel er wat sabayon over. Garneer met munt.

Tartaar van aardbeien, sabayon met witbier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselmaaltijd met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept