Perenmousse (mousse de poire)

8
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de peren in de wijn en de suiker gaar in circa 10 minuten. Schep de peren uit het vocht en pureer ze in een keukenmachine. Klop de eidooier met de suiker tot een schuimige massa. Breng intussen de perenmassa aan de kook en voeg de voorgeweekte gelatine toe. Giet de massa bij de eidooier en klop het koud. Als het lobbig begint te worden de licht geklopte slagroom toevoegen en er door spatelen. Op smaak brengen met de perenlikeur. Laat de mousse vervolgens opstijven.

Perenmousse (mousse de poire) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Poire belle Hélène
80 min- Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte met chocolade, peren en rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Poire belle hélène (peer met warme chocoladesaus)
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poire Belle-Hélène-taart
2 uur-
Bekijk recept

Perenmousse In Bladerdeeg
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perenmousse met citroen
Bekijk recept
Shii-take Met Geitenkaas En Peren-portsaus
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
IJsgekoelde mousseline van peren
0 min
Bekijk recept