Zoek
ananastaart met limoen en canderel
4
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 portie zoet deeg(zie mijn recept hier)
25 cl halfvolle melk
1 st limoen
2 st eidooiers
15 gr maizena
5 eetl canderel(in peodervorm é)
3 eetl kokospoeder
1 st verse ananas
1 paar trosjes rode besjes voor te versieren nadien
Bereiding
1
hak de schil van de limoen zeer zeer fijn en breng samen in de melk aan de kook
2
klop de eidooiers samen met de canderel en de maizena
3
giet beetje bij beetje de kokende melk bij en zet al roerend ongeveer 3 min nog op vuur
4
voeg de kokosnoot toe
5
giet de creme zodra hij begint te dikken in de voorafgebakken zoetdeeg
6
sprijd gelijkmatig uit en laat afkoelen
7
schik de zeer fijn gesneden ananas in schijfjes over de taart en garneer met de rode besjes
8
kan met magere opgeklopte room zeer lekker zijn!!
ananastaart met limoen en canderel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tropische yoghurt
5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Druivencakejes met canderel
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min
Gebak
Bekijk recept
Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min
Nagerecht
Bekijk recept