ananastaart met limoen en canderel

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 hak de schil van de limoen zeer zeer fijn en breng samen in de melk aan de kook
  • 2 klop de eidooiers samen met de canderel en de maizena
  • 3 giet beetje bij beetje de kokende melk bij en zet al roerend ongeveer 3 min nog op vuur
  • 4 voeg de kokosnoot toe
  • 5 giet de creme zodra hij begint te dikken in de voorafgebakken zoetdeeg
  • 6 sprijd gelijkmatig uit en laat afkoelen
  • 7 schik de zeer fijn gesneden ananas in schijfjes over de taart en garneer met de rode besjes
  • 8 kan met magere opgeklopte room zeer lekker zijn!!

ananastaart met limoen en canderel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische yoghurt
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Druivencakejes met canderel
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min Gebak
Bekijk recept

Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min Nagerecht
Bekijk recept