Abrikozentaartjes

12
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 graden. In 10 holtes van ingevette muffinvorm plakjes bladerdeeg drukken, deeg goed tegen de wand drukken en overtollig deeg langs de bovenrand wegsnijden. Rest van het deeg even doorkneden en op een met bloem bestoven werkblad uitrollen tot een dunne lap. Hiermee de resterende 2 holtes van muffinvorm bekleden. In een kom de mascarpone losroeren met eidooier, custardpoeder en vanillesuiker. Mengsel in taartvormpjes scheppen. Abrikozen droogdeppen met keukenpapier en in elke muffinholte abrikoos met bolle kant naar boven leggen. In het midden van de oven taartjes in 20 minuten goudbruin en gaar bakken. In de vorm 5 minuten laten afkoelen. De taartjes voorzichtig uit de vorm nemen en op een taartrooster verder laten afkoelen.

Abrikozentaartjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozentaartjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaartjes
40 min-
Bekijk recept
Abrikozentaartje met custardsaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Abrikozentaartjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaartjes
40 min-
Bekijk recept
Abrikozentaartje met custardsaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept