Coupe soleil (mascarpone en rode vruchten)

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat alle ingrediënten voor de coulis samen op een zacht vuurtje inkoken. Haal ze door een zeef. Haal de kruiden eruit en laat de coulis lichtjes afkoelen. Vul hiermee de bodem van de glazen.
  • 2 Maak de room lobbig. Maak de mascarpone zacht en spatel hem samen met de sinaasappelzeste onder de room.
  • 3 Vul de glazen door middel van een spuitzak of gewoon met een lepel. Plaats in de koelkast.
  • 4 Verhit in een pan een beetje olie en laat hierin een stuk filodeeg enkele seconden goudbruin bakken.
  • 5 Laat uitlekken op keukenpapier en decoreer na afkoeling het glas met een stuk fruit. Serveer koel.

Coupe soleil (mascarpone en rode vruchten) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen met pistache
Bekijk recept
Aspergecocktail
30 min Voorgerecht
Bekijk recept