Petit-beurregebakjes met amaretto

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de boter romig. Voeg er de poeder- en vanillesuiker aan toe en roer goed, tot de masse witter wordt. Roer er de amaretto door en zet het mengsel even opzij. Laat een paar minuten opstijven. Bestrijk 3 petit-beurres aan de bovenkant met de boterroom. Stapel ze op elkaar en bestrijk ook de randen rondom met boterroom. Herhaal dit 3 keer. Doe de hagelslag in een bord en rol er het petit-beurregebakje door. Herhaal dit met alle gebakjes. Versier eventueel met een chocoladesterretje of iets anders.

Petit-beurregebakjes met amaretto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Smeuïge chocolademousse
20 min- Nagerecht
Bekijk recept

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept