Passievruchtzabaglione

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de eierdooiers en de suiker in een vuurvaste kom en klop totdat het mengsel dik een bleek is (en ruban).
  • 2 Klop er dan de zoete wijn doorheen en plaats de kom boven een kookpot met licht kokend water.
  • 3 Klop nog 15 minuten tot het mengsel heel dik is, maar laat de kom niet te heet worden.
  • 4 Haal de kom van de kookpot en klop nog 5 minuten totdat de zabaglione is afgekoeld.
  • 5 Vermeng voorzichtig met het passievruchtvlees.
  • 6 Vul mooie dessertglazen voor de helft met zabaglione, doe er het fruit bij en weeral zabaglione.
  • 7 Werk af, indien nog voorradig met enkele aardbeien.

Passievruchtzabaglione is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker