Zoek
Passievruchtzabaglione
6
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 eierdooiers
125 gr fijne kristalsuiker
125 ml zoete witte wijn
85 ml vruchtvlees van passievrucht
125 gr bosbessen
150 gr frambozen
Bereiding
1
Meng de eierdooiers en de suiker in een vuurvaste kom en klop totdat het mengsel dik een bleek is (en ruban).
2
Klop er dan de zoete wijn doorheen en plaats de kom boven een kookpot met licht kokend water.
3
Klop nog 15 minuten tot het mengsel heel dik is, maar laat de kom niet te heet worden.
4
Haal de kom van de kookpot en klop nog 5 minuten totdat de zabaglione is afgekoeld.
5
Vermeng voorzichtig met het passievruchtvlees.
6
Vul mooie dessertglazen voor de helft met zabaglione, doe er het fruit bij en weeral zabaglione.
7
Werk af, indien nog voorradig met enkele aardbeien.
Passievruchtzabaglione is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker