Trio van notenmousses

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de room met de suiker op tot slagroom. Verdeel de slagroom over drie kommen.
  • 2 Meng in de eerste kom de slagroom met de geraspte kokosnoot, in de tweede kom de slagroom met de pindakaas en in de derde kom de slagroom met de geraspte hazelnoot.
  • 3 Laat de chocolade au bain-marie smelten met de Solo. Meng dit door de slagroom met geraspte hazelnoot. Laat de 3 mousses een uurtje opstijven in de koelkast.
  • 4 Verdeel ze voor het serveren in glaasjes, met 3 laagjes van licht naar donker. Werk af met nog wat geraspte kokosnoot.

Trio van notenmousses is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Omelet met trio van champignons, rode ui en belegen gouda
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met tonijn, druiven en dragon-mosterddressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept