IJssoufflé van Grand Marnier

8
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de eierdooiers in een keukenrobot doen en klop ze los op stand
  • 2
  • 2 Verwarm de suiker en het water tot 115°C. Git het dan straalgewijs bij de eierdooiers en klop tot het mengsel volledig koud is.
  • 3 Klop de room half op, op ijs, en spatel hem voorzichtig dan onder de eiermassa. Roer niet te fel, anders verlies je de luchtigheid. Spatel op het einde ook de likeur erdoor.
  • 4 Doe het mengsel in potjes en zet het ongeveer 3 à 4 uur in de diepvries.
  • 5 Serveer het bordje met enkele schijfjes sinaasappel of zeste van sinaasappel en cacaopoeder

IJssoufflé van Grand Marnier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met citroensorbetijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met mandarijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

IJssouffle Met Chocolade
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept