Zoek
Ananascrumble
6
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 verse ananas
1 eetlepel boter
1 dl slagroom
2 eetlepels suiker
100 gram boter
100 gram bloem
100 gram suiker
100 gram amandelpoeder
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 160° C.
2
Begin met de crumble : meng de boter met de bloem, de suiker en het amandelpoeder tot een korrelig grof deeg.
3
Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in stukjes.
4
Verwarm een eetlepel boter en bak de ananasstukjes tot ze een goudbruin kleur hebben.
5
Beboter een vuurvaste schotel, verdeel de ananasstukjes in de schotel en laat ze wat
6
afkoelen vooraleer je de crumble erover verdeelt.
7
Zet 15 minuten in de oven.
8
Klop de room op met de suiker en serveer met de lauwe ananascrumble.
Ananascrumble is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ananascrumble
0 min
Bekijk recept
Ananascrumble
0 min
Bekijk recept