Ananascrumble

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160° C.
  • 2 Begin met de crumble : meng de boter met de bloem, de suiker en het amandelpoeder tot een korrelig grof deeg.
  • 3 Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  • 4 Verwarm een eetlepel boter en bak de ananasstukjes tot ze een goudbruin kleur hebben.
  • 5 Beboter een vuurvaste schotel, verdeel de ananasstukjes in de schotel en laat ze wat
  • 6 afkoelen vooraleer je de crumble erover verdeelt.
  • 7 Zet 15 minuten in de oven.
  • 8 Klop de room op met de suiker en serveer met de lauwe ananascrumble.

Ananascrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ananascrumble
0 min
Bekijk recept

Ananascrumble
0 min
Bekijk recept