KAASTAART MET BRAAMBESSEN

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 KLOP DE EIEREN OP MET DE SUIKER,DE YOGHURT EN DE VERSE KAAS TOTDAT JE EEN VLOEIEND ,HOMOGEEN MENGSEL KRIJGT.
  • 2 VOEG ER DAN BEETJE BIJ BEETJE DE GEZEEFDE BLOEM BIJ.
  • 3 VERWARM DE OVEN VOOR OP 170°C.
  • 4 BEBOTER EEN TAARTVORM EN GIET ER HET DEEG IN.LAAT 20 MIN.BAKKEN IN DE OVEN.CONTROLEER DE GARING DOOR MET DE PUNT VAN EEN MES IN HET DEEG TE PRIKKEN.
  • 5 HET MIDDEN VAN DE TAART MAG NIET VOLLEDIG DOORBAKKEN ZIJN .
  • 6 WEL GAAR ,MAAR NIET VOLLEDIG UITGEBAKKEN.
  • 7 HAAL DE TAART UIT DE OVEN EN LAAT AFKOELEN.
  • 8 VERSIER MET DE BRAAZMBESSEN.
  • 9 SMAKELIJK1
  • 0 PS:JE KAN OOK AARDBEIEN OF ANDERE BESSEN GEBRUIKEN

KAASTAART MET BRAAMBESSEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Taart met verse kaas en kleine rode vruchten
35 min
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept