Roompuddinkjes

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week in een kom met koud water de gelatine 5 min. Breng de helft van de slagroom met de suiker en vanillesuiker tegen de kook aan. Neem de pan van het vuur en los al roerende de goed uitgeknepen gelatine in de hete room op. Roer de rest van de slagroom erbij en laat onder af en toe roeren 15 min afkoelen.
  • 2 Roer de boerenyoghurt door de room heen en schenk het mengsel in puddingvormpjes of kopjes. Laat de puddinkjes minimaal 3 uur in de koelkast opstijven. Stort de puddinkjes naar wense en bedek ze met de pruimenpartjes.

Roompuddinkjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Roompuddinkjes met kaneel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roompudding uit Piemonte
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta (roompuddinkjes met aardbeien)
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse Roompuddinkjes
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Roompuddinkjes met kaneel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roompudding uit Piemonte
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta (roompuddinkjes met aardbeien)
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse Roompuddinkjes
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept