Zoek
fruittaart
8
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak bladerdeeg
200 gr boter
300 gr suiker
2 eieren
8 lepels melk
100 gr gemalen amandelen
200 gr zelfrijzende bloem
1 blik peren of vers fruit appels rabarber
Bereiding
1
Bekleed een taartvorm met bladerdeeg en doorprik met een vork.
2
Smelt de boter,voeg de suiker,de eieren en goed kloppen
3
Dan de melk,de amamdelen en de zelfrijzende bloem toe en meng goed.
4
Verdeel het deeg op het bladerdeeg en schik het fruit erop.
5
Je oven voorverwarmen bak gedurende 5 minuten op 220°C
6
20 minuten op 200°C en daarna 10 tot 15 minuten op 175°C.
7
Totale baktijd: 35 tot 40 minuten.
fruittaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zomerfruittaart
25 min
Gebak
Bekijk recept
Open fruittaart
45 min-
Bekijk recept
Gemengde fruittaart met banketbakkersroom
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Fruittaart
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerfruittaart
25 min
Gebak
Bekijk recept
Open fruittaart
45 min-
Bekijk recept
Gemengde fruittaart met banketbakkersroom
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Fruittaart
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept