Poffert

8
150 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rozijnen wellen in warm water
  • 2 Oven voorverwarmen op 180 graden Celsius
  • 3 Poffertvorm invetten met boter en met paneermeel bestrooien
  • 4 Rozijnen droogdeppen en door bloem halen
  • 5 Zelfrijzend bakmeel in beslagkom zeven
  • 6 Melk, eieren, vanillesuiker en zout toevoegen
  • 7 Beslag ca. 3 minuten mixen (met beslaghaken, op hoogste stand)
  • 8 Beslag in poffertvorm gieten
  • 9 Poffert in ca. 2 uur gaarmaken in pan kokend water1
  • 0 Serveren met boter, suiker en/of stroop

Poffert is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Poffert
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Groninger Poffert
30-60 min -
Bekijk recept
Poffert
10-20 min -
Bekijk recept
Poffert
30-60 min -
Bekijk recept

Poffert
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Groninger Poffert
30-60 min -
Bekijk recept
Poffert
10-20 min -
Bekijk recept
Poffert
30-60 min -
Bekijk recept