Zoek
Poffert
8
150 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr zelfrijzend bakmeel
500 ml melk
3 eieren
1 snufje zout
1 zakje vanillesuiker
100 gr rozijnen
bloem
boter
paneermeel
stroop
lichte basterdsuiker
Bereiding
1
Rozijnen wellen in warm water
2
Oven voorverwarmen op 180 graden Celsius
3
Poffertvorm invetten met boter en met paneermeel bestrooien
4
Rozijnen droogdeppen en door bloem halen
5
Zelfrijzend bakmeel in beslagkom zeven
6
Melk, eieren, vanillesuiker en zout toevoegen
7
Beslag ca. 3 minuten mixen (met beslaghaken, op hoogste stand)
8
Beslag in poffertvorm gieten
9
Poffert in ca. 2 uur gaarmaken in pan kokend water1
0
Serveren met boter, suiker en/of stroop
Poffert is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Poffert
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Groninger Poffert
30-60 min -
Bekijk recept
Poffert
10-20 min -
Bekijk recept
Poffert
30-60 min -
Bekijk recept
Poffert
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Groninger Poffert
30-60 min -
Bekijk recept
Poffert
10-20 min -
Bekijk recept
Poffert
30-60 min -
Bekijk recept