Zoek
Crumble van appel met rozijntjes en speculoos
6
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
115 gr boter
225 gr bloem
90 gr kristalsuiker
2 appels
1 handvol rozijntjes
6 speculooskoekjes
Bereiding
1
Kneed de zachte boter met de bloem en de suiker tot een kruimelig deeg
2
Schil de appels en snij in stukjes
3
Vul de ovenschoteltjes met de stukjes appel
4
Verkruimel de speculooskoekjes en strooi over de appel
5
Doe er het crumbeldeeg boven
6
Zet in de oven op 180° tot het fruit suddert
7
Serveer warm of koud
Crumble van appel met rozijntjes en speculoos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
20 min
Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept