Panna Cotta Liesbeth

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de room op een zacht vuurtje op. Voeg de suiker toe.
  • 2 Splijt het vanillestokje en doe de zaadjes en het stokje in de room.
  • 3 neem een kom met koud water en doe er de gelatineblaadjes in.
  • 4 laat de room met stokje vanille en de zaadjes en de suiker opwarmen maar laat niet koken!
  • 5 haal het stokje van de vanille uit de room en zet vuur af.
  • 6 knijp de gelatine uit en voeg toe aan de room met een klopper loskloppenplastieken potjes van de ava en doen de panna cotta in de potjes na een kwartje
  • 7 afkoelen van de room en zet de potjes minstens 6 uur in de koelkast. Best een dag opvoorhand.
  • 8 koop frambozen in de diepvries en doe deze in een potje voeg 80 gr bloemsuiker toe en laat rustig opwarmen eventueel wat water toevoegen.

Panna Cotta Liesbeth is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept