bladerdeeggebak met peren

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1 Verwarm de oven voor op 200-210°C (stand 5) .
  • 2 Vet de bakplaat in.
  • 3 2 Snijd het deegvel door
  • 4 Leg de helften 2 cm van elkaar op de bakplaat .
  • 5 Bestrijk met ei .
  • 6 3 Leg drie perenhelften met de snijkant naar beneden op elke deeghelft .
  • 7 Bestrijk met de met elkaar gemengde stroop en boter .
  • 8 Zet 20 minuten in de oven of totdat het deeg lichtbruin en opgepold is .

bladerdeeggebak met peren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Bladerdeeggebak met chavignol en appel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Baklava (noten-bladerdeeggebak)
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Peer
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Appelen
30-60 min -
Bekijk recept