Zoek
bladerdeeggebak met peren
4
10 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 vel kant-en-klaar bladerdeeg
1 ei losgeklopt
825 g halve peren uit blik uitgelekt
1 eetlepel pure ahornstroop
30 g boter gesmolten
Bereiding
1
1 Verwarm de oven voor op 200-210°C (stand 5) .
2
Vet de bakplaat in.
3
2 Snijd het deegvel door
4
Leg de helften 2 cm van elkaar op de bakplaat .
5
Bestrijk met ei .
6
3 Leg drie perenhelften met de snijkant naar beneden op elke deeghelft .
7
Bestrijk met de met elkaar gemengde stroop en boter .
8
Zet 20 minuten in de oven of totdat het deeg lichtbruin en opgepold is .
bladerdeeggebak met peren is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Bladerdeeggebak met chavignol en appel
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Baklava (noten-bladerdeeggebak)
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Peer
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Appelen
30-60 min -
Bekijk recept