Vlaai

12
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1De melk laten koken, de fjingemaakte peperkoek,biscuit , macrons ( geweekt met een weinig water) aan toevoegen.
  • 2 Vervolgens de kristalsuiker , de bruine suiker en vanille suiker, rhum en amandel escence goed onder mengen.
  • 3 Daarna de kaneel en foelie , dit mengsel aan de kook brengen en zeer goed roeren .
  • 4 De gezeefde bloem onder mengen.
  • 5 De geklutste eieren op een zacht vuurtje toevoegen .Laten doorkoken ( maar blijven roeren )
  • 6 Dit mengsel dan in een vuurvaste schotel gieten en bakken ongeveer 1 uur in een voorverwarmde oven op 200 graden .

Vlaai is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Vlaai met bramenjam
55 min
Bekijk recept
Rijstevlaai met kokostopping
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Vlaai met bramenjam
55 min
Bekijk recept
Rijstevlaai met kokostopping
25 min Nagerecht
Bekijk recept