Zoek
Vlaai
12
90 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 1/4 liter melk
7 stuks biscuit
7 sneden peperkoek
125 gr macrons
375 gr bruine suiker
375 gr kristalsuiker
5 zakjes vanille suiker
8 stuks eieren
1/2 eetlepel foelie
1 1/2 koffielepel rhum
1/4 flesje amandel es.
3/4 eetlepel kaneel
1/2 kop patisserie bloem
Bereiding
1
1
De melk laten koken, de fjingemaakte peperkoek,biscuit , macrons ( geweekt met een weinig water) aan toevoegen.
2
Vervolgens de kristalsuiker , de bruine suiker en vanille suiker, rhum en amandel escence goed onder mengen.
3
Daarna de kaneel en foelie , dit mengsel aan de kook brengen en zeer goed roeren .
4
De gezeefde bloem onder mengen.
5
De geklutste eieren op een zacht vuurtje toevoegen .Laten doorkoken ( maar blijven roeren )
6
Dit mengsel dan in een vuurvaste schotel gieten en bakken ongeveer 1 uur in een voorverwarmde oven op 200 graden .
Vlaai is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Vlaai met bramenjam
55 min
Bekijk recept
Rijstevlaai met kokostopping
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Vlaai met bramenjam
55 min
Bekijk recept
Rijstevlaai met kokostopping
25 min
Nagerecht
Bekijk recept