Zoek
Kriekentaart
12
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 vel bladerdeeg
100 g boter
1 ei
150 g suiker
75 g zelfrijzende bloem
2 bokalen krieken (zonder pit)
2 el amandelpoeder
2 el amandelschijfjes
Bereiding
1
1) Bladerdeeg in de taartvorm leggen
2
2) Uitgelekte krieken erop doen
3
3) Ei, boter (wat gesmolten in de microgolfoven), suiker, zelfrijzende bloem,
4
amandelmeel samen mengen
5
4) Wanneer het deeg te stevig is, kan je wat melk toevoegen
6
5) Het deeg op de krieken mooi verdelen (met spatel is het makkelijk)
7
6) De taart in de oven: 20 minuten op 200°C
8
7) Daarna amandelschilfers op leggen
9
8) Nog eens 20 minuten op 200°C in de oven.
Kriekentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kriekentaart
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Nostalgische kriekentaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kriekentaart
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Nostalgische kriekentaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept