Kriekentaart

12
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1) Bladerdeeg in de taartvorm leggen
  • 2 2) Uitgelekte krieken erop doen
  • 3 3) Ei, boter (wat gesmolten in de microgolfoven), suiker, zelfrijzende bloem,
  • 4 amandelmeel samen mengen
  • 5 4) Wanneer het deeg te stevig is, kan je wat melk toevoegen
  • 6 5) Het deeg op de krieken mooi verdelen (met spatel is het makkelijk)
  • 7 6) De taart in de oven: 20 minuten op 200°C
  • 8 7) Daarna amandelschilfers op leggen
  • 9 8) Nog eens 20 minuten op 200°C in de oven.

Kriekentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kriekentaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Nostalgische kriekentaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Kriekentaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Nostalgische kriekentaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept