Limoenmousse

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de schil van limoen en pers de vrucht uit. Klop room stijf. Meng de mascarpone goed met de limoenschil en de suiker. Spatel er eerst de opgeklopte room door en dan ook het limoensap. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door de creme. Verdeel de mousse over de glazen en zet 15 min in de koelkast. Garneer met limoenschilletje of met rood fruit, chocoladeschilfers of met nootjes. Ook cake in het glas met de creme erover smaakt heerlijk. DOEN !!!

Limoenmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Trifle van Vanille-limoenmousse (met stevia)
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoenmousse
0 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoenmousse
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Wimbledon Aardbeientaartje
0-10 min -
Bekijk recept

Trifle van Vanille-limoenmousse (met stevia)
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoenmousse
0 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoenmousse
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Wimbledon Aardbeientaartje
0-10 min -
Bekijk recept