Kirsch met brownies en roomijs.

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel je brownies in een pan en zet die op matig vuur. Druk de stukjes een beetje plat met een houten lepel, zodat ze lekker krokant worden. Bak de stukjes 4 tot 5 minuten en roer regelmatig, zodat de brownies niet aanbranden.
  • 2 Warm in een ander pannetje de kersen op met wat sap en een scheutje kirsch.
  • 3 Laat de saus al roerend een paar minuten koken tot hij goed heet is en wat ingedikt is.
  • 4 Als de saus je iets te zuur is doe je er gewoon een of twee theelepels suiker bij.
  • 5 Als de brownies warm en lekker krokant zijn en de saus goed heet, is het tijd om de helft van de brownies over de glazen of kommetjes te verdelen. Schep er een bolletje ijs op, sprenkel er wat hete kersen met saus over en maak het af met een flinke schep geroosterde amandelvlokken. Verdeel de rest van de brownies over de glazen en schep er een tweede laag ijs, kersen met saus en amandel op. Maak de ijscoupes af door er een beetje lekkere pure chocolade overheen te raspen en dien het op voordat het ijs gesmolten is

Kirsch met brownies en roomijs. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kaasfondue
15 min-
Bekijk recept