Zo snel en lekker dit toetje!

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De bosvruchten uit laten lekken in een vergiet of zeef.
  • 2 De slagroom stijfkloppen zonder suiker.
  • 3 De kwark in een schaal doen, de uitgelekte bosvruchten en opgeklopte slagroom erdoorheen spatelen.
  • 4 Vul mooie coupes of glazen met het mengsel en zet minstens 3 uur in de koelkast.
  • 5
    - Varieer met andere vruchten, bijvoorbeeld aardbeien, kersen of abrikozen.
  • 6
    - Ook lekker: citroenkwark in plaats van naturel; dan doe ik er geen vruchten in (mag natuurlijk best, als je dat lekker vindt).
  • 7 Garneer de coupes vlak voor het serveren met een achtergehouden vrucht of een chocolaatje (afhankelijk van de tijd van het jaar een sinterklaaschocolaatje, een paaseitje of een chocoladeblaadje).

Zo snel en lekker dit toetje! is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yammie yoghurt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine-sushi met sesamdressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood van de BBQ
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept