Boerenjongens-advocaat taart hup zó uit de

8
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de koekjes in de keukenmachine en giet daar de gesmolten boter bij.
  • 2 Schenk er dan de likeur bij .
  • 3 Verdeel dat over de bodem van de springvorm
  • 4 Strijk het geheel mooi glad met de bolle kant van een lepel.
  • 5 Zet deze bodem in de koelkast om hard te laten worden.
  • 6 Roer de mascarpone, met de suiker en de advocaat tot een luchtig geheel.
  • 7 Week de gelantine in koud water.
  • 8 Klop de slagroom stijf.
  • 9 Breng het VOCHT van de boerenjongens aan de kook en los daar de gelatine in op.1
  • 0 Klop het door het mascarpone-mengsel en spatel de slagroom en de uitgelekte boerenjongens er voorzichtig door.1
  • 1 Giet het in de vorm en zet het voor ca 3 uur in de koelkast om op te laten stijven.1
  • 2 Versier de taart naar eigen believen1
  • 3 Deze taart kan een echte PAASTAART worden, als je in de versiering paaseitjes gebruikt.

Boerenjongens-advocaat taart hup zó uit de is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept

Varkenshaas met boerenjongens
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenjongens slagroomvlaai
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Puddinkjes met boerenjongenscompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelringen met boerenjongens
20 min Nagerecht
Bekijk recept