1 Maak eerst de chocoladecoupes: klop in een kom de zachte boter, de bloem, het poedersuiker, de honing, het niet opgeklopte eiwit, de cacao en een snuifje zout tot een romig beslag.
2 Neem er een eetlepel van en schenk die in een cirkelvorm/ring op een met bakpapier beklede bakplaat, plaats het bakblik ongeveer 5 minuten in een oven op 200°.
3 Haal uit de oven en schep de nog zachte chocoladecirkel op met behulp van een spatel, modelleer hem tot een schulpvorm, laat afkoelen en herhaal dit tot je 8 coupes hebt.
4 TIP: het is mogelijk dat u meerdere cirkels op 1 bakplaat krijgt, dan wel opletten dat u gemodelleerd hebt voor ze opgesteven zijn.
5 Maak de karamel en laat afkoelen: Laat de suiker samen met de boter en een paar druppels water goudgeel kleuren.
6 Pompoencrème: haal het gaargestoomde pompoenvruchtvlees door een groentezeef en vang het op in een kom.
7 Verkruimel de amarettokoekjes en voeg deze samen met de slagroom en 3 el armagnac bij de pompoen, meng alles goed door mekaar.
8 Schenk wat karamel in 8 halve bolle vormpjes, vul de vormpjes met de pompoencrème, druk stevig aan, strijk de bovenkant glad en zet ze in de koelkast om op te stijven.
9 Vul de chocoladecoupes met de pompoencrème die u uit de vorm heeft gehaald..