Crème Jamaïque

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eierdooiers en de suiker in een grote kom tot een smeuïg mengsel (mixer op lage snelheid).
  • 2 Voeg er de kwark aan toe (mixer op gewone snelheid) en dan de rhum of kirsch.
  • 3 Klop de eiwitten stevig tot sneeuw, en voeg deze - slechts op het laatste ogenblik - heel voorzichtig (met de hand) aan de bereiding toe.
  • 4 Giet de crème in champagnecoupes en zet deze gedurende ± 1 uur in de koelkast.
  • 5 Dien de crème zéér koud op! Voeg 2 boudoirkoekjes (lange vingers) bij elke coupe.
  • 6 Zorg ervoor dat dit smakelijk dessert binnen het uur na bereiding wordt geconsumeerd !
  • 7 Meer info op http://nl.yunomi.be/artikel/creme-jamaique

Crème Jamaïque is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Forel, Gevulde Op De Barbeque
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frango Na Pucara
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Easy bananen softijs.
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmentier de poireaux au fromage
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept