1 Doe een dag op voorhand de kwark in een zeef boven een kom. Zet in de koelkast en laat hem een nacht uitlekken.
2 Zet een derde van de frambozen apart en prak met een vork de rest van de vruchten met 1 eetlepel suiker. Verdeel die puree over de glaasjes.
3 Klop de ijskoude room stijf en klop er op het einde 2 soeplepels suiker door.
4 Klop in een schaal met de hand de kwark een beetje los en voeg hierbij de rest van de suiker, om hem smeuïg te maken. Meng daarna voorzichtig met de slagroom.
5 Klop de eiwitten met enkele druppels citroensap stijf. Schep dat dan ook door het mengsel, zonder het te laten inzakken.
6 Voeg de hele frambozen toe en roer voorzichtig om ze goed over het mengsel te verdelen.
7 Giet het mengsel in de glaasjes op de frambozenpuree en zet ze in de koelkast. Giet vlak voor het opdienen een beetje coulis in elk glaasje.
8 Tip: U kan de frambozen ook vervangen door aardbeien of ander rode vruchten.