Panna cotta met mango

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de mango, verwijder de pit en schil beide parten, snij vervolgens in blokjes.
  • 2 Pureer de helft van de mangoblokjes met een staafmixer of keukenrobot, hou de andere helft apart voor de afwerking.
  • 3 Week de gelatineblaadjes in koud water.
  • 4 Giet de melk en de room in een steelpannetje, samen met de suiker, enkele saffraandraadjes en de mangopuree, breng al roerend aan de kook.
  • 5 Neem het pannetje van het vuur, knijp de gelatineblaadjes goed uit en los deze op in het melk/roommengsel.
  • 6 Zet het pannetje in een koudwaterbad om lichtjes af te koelen, roer regelmatig om.
  • 7 Schenk het lichtjes afgekoelde melk/roommengsel in schaaltjes en zet ze minstens 3 uur in de koelkast.
  • 8 Rooster de nootjes in een antikleefpan zonder vetstof, hak ze daarna grof.
  • 9 Verdeel de mangoblokjes en de gehakte nootjes over de panna cotta en dien op.

Panna cotta met mango is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept