Vanillebavarois

10
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Week de gelatine blaadjes in ruim kuid water.
  • 2
    - Spoel een steelpan om met water en doe de melk in de steelpan.
  • 3
    - Voeg bij de melk de opengesneden vanillestok en breng de melk aan de kook.
  • 4
    - Ondertussen de dooiers en suiker wit kloppen (ruban)
  • 5
    - Giet al roerend de melk op de wit geklopte dooiers en suiker (ruban)
  • 6
    - Doe alles terug in de steelpan en bind op het vuur met behulp van een spatel (het mag NIET koken).
  • 7
    - Zet u steelpan in een andere pot met koud water en voeg de uitgeknepen, geweekte gelatine toe en meng deze onder de anglaise.
  • 8
    - Roer verder koud (vanner) en klop ondertussen de room half op.
  • 9
    - Voeg de room toe aan de koude anglaise en meng alleg goed onder elkaar1
  • 0
    - Doe de bavarois in vormen of silliconevormen (deze dan wel bevriezen en dan ontvormen)1
  • 1
    - Dreseer u dessert naar gewenst.

Vanillebavarois is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vanillebavarois met speculaas
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois met aardbeien
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Vanillebavarois met speculaas
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois met aardbeien
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois
60 min Nagerecht
Bekijk recept