- Week de gelatine blaadjes in ruim kuid water."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Spoel een steelpan om met water en doe de melk in de steelpan."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Voeg bij de melk de opengesneden vanillestok en breng de melk aan de kook."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Ondertussen de dooiers en suiker wit kloppen (ruban)"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Giet al roerend de melk op de wit geklopte dooiers en suiker (ruban)"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Doe alles terug in de steelpan en bind op het vuur met behulp van een spatel (het mag NIET koken)."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Zet u steelpan in een andere pot met koud water en voeg de uitgeknepen, geweekte gelatine toe en meng deze onder de anglaise."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Roer verder koud (vanner) en klop ondertussen de room half op."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Voeg de room toe aan de koude anglaise en meng alleg goed onder elkaar"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Doe de bavarois in vormen of silliconevormen (deze dan wel bevriezen en dan ontvormen)"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Dreseer u dessert naar gewenst."}],"recipeYield":"10 "}