Zoek
Kersentaart
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 velletje bladerdeeg van 24 cm doorsnede
250 gram marsepein
4 eieren
50 gram boter
500 gram onpitte kersen
4 eetlp amandelschilfers
Bereiding
1
Snijd de marsepein in kleine blokjes en meng deze met de eieren. Laat dit mengsel 1 uur weken en maak het daarna glad met 50 g gesmolten boter.
2
Schik het bladerdeeg in een taartvorm. Vul de taartvorm met de kersen en giet het marsepeinbeslag eroverheen.
3
Overstrooi het geheel met de amandelschilfers en bak de taart gedurende 35 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden.
Kersentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volle kersentaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocolade-kersentaart
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kersentaart
1uur-
Gebak
Bekijk recept
Spannende Kersentaart
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Volle kersentaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocolade-kersentaart
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kersentaart
1uur-
Gebak
Bekijk recept
Spannende Kersentaart
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept