Kersentaart

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de marsepein in kleine blokjes en meng deze met de eieren. Laat dit mengsel 1 uur weken en maak het daarna glad met 50 g gesmolten boter.
  • 2 Schik het bladerdeeg in een taartvorm. Vul de taartvorm met de kersen en giet het marsepeinbeslag eroverheen.
  • 3 Overstrooi het geheel met de amandelschilfers en bak de taart gedurende 35 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden.

Kersentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volle kersentaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocolade-kersentaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kersentaart
1uur- Gebak
Bekijk recept
Spannende Kersentaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Volle kersentaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocolade-kersentaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kersentaart
1uur- Gebak
Bekijk recept
Spannende Kersentaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept