Voor de crumble met appel, peer en gember

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem, de suiker, de gember en het zout in een kom.
  • 2 Voeg de in blokjes gesneden koude boter toe.
  • 3 Wrijf de boter met je vingertoppen door de bloem tot het een kruimelig mengsel is.
  • 4 Bewaar in de koelkast.
  • 5 Verwarm de oven op 210 graden.
  • 6 Snij het geschilde fruit in blokjes en verdeel in een ingevette ovenschaal.
  • 7 Verkruimel het deeg over het fruit.
  • 8 Zet de schaal ongeveer 25 minuten in de oven, tot de kruimels goudbruin kleuren.
  • 9 Serveer lauwwarm en schep op elk bordje een flinke lepel slagroom

Voor de crumble met appel, peer en gember is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept