Zoek
Voor de crumble met appel, peer en gember
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 rijpe peren
2 grote appels
100 gr bloem
100 gr witte basterdsuiker
1 el geraspte gember
100 gr boter
2 dl slagroom
Bereiding
1
Meng de bloem, de suiker, de gember en het zout in een kom.
2
Voeg de in blokjes gesneden koude boter toe.
3
Wrijf de boter met je vingertoppen door de bloem tot het een kruimelig mengsel is.
4
Bewaar in de koelkast.
5
Verwarm de oven op 210 graden.
6
Snij het geschilde fruit in blokjes en verdeel in een ingevette ovenschaal.
7
Verkruimel het deeg over het fruit.
8
Zet de schaal ongeveer 25 minuten in de oven, tot de kruimels goudbruin kleuren.
9
Serveer lauwwarm en schep op elk bordje een flinke lepel slagroom
Voor de crumble met appel, peer en gember is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept