Zoek
Pecannotentaart
6
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 GR CHOCOLADE
4 EIEREN
125 GR POEDERSUIKER
Merg van 1 vanillestokje
150 GR Ongezouten, zachte boter
230 ML Donker maïssiroop of ahornsiroop
250 GR bloem
225 GR gepelde pecannoten
taartvorm van 28 cm doorsnede
Bereiding
1
Hak de chocolade in stukjes.
2
Klop de eieren stijf met de suiker en de vanille.
3
Smelt de boter met de chocolade en 200 ml siroop.
4
Voeg dit mengsel bij de eieren en zeef de bloem erdoor.
5
Bak de taart in een ingevette taartvorm gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 170 °C.
6
Meng de pecannoten met 30 ml siroop en leg ze op de taart.
7
Bak de taart in 10 minuten verder af.
Pecannotentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pecannotentaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart met esdoornsiroop
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
pecannotentaart
0 min
Bekijk recept
Pecannotentaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart met esdoornsiroop
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
pecannotentaart
0 min
Bekijk recept