Pecannotentaart

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de chocolade in stukjes.
  • 2 Klop de eieren stijf met de suiker en de vanille.
  • 3 Smelt de boter met de chocolade en 200 ml siroop.
  • 4 Voeg dit mengsel bij de eieren en zeef de bloem erdoor.
  • 5 Bak de taart in een ingevette taartvorm gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 170 °C.
  • 6 Meng de pecannoten met 30 ml siroop en leg ze op de taart.
  • 7 Bak de taart in 10 minuten verder af.

Pecannotentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pecannotentaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart met esdoornsiroop
55 min Nagerecht
Bekijk recept
pecannotentaart
0 min
Bekijk recept

Pecannotentaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Pecannotentaart met esdoornsiroop
55 min Nagerecht
Bekijk recept
pecannotentaart
0 min
Bekijk recept