Grootmoeder's rijstpap

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de rijst onder koud stromend water in een zeef.
  • 2 Laat goed uitlekken.
  • 3 Breng in een kookpan de melk, de rijst, de vanillestok en de saffraan aan de kook.
  • 4 Vergeet niet om heel regelmatig te roeren.
  • 5 Zodra alles kookt, laat je alles gedurende ongeveer 40 minuten op een zacht vuur verder gaar worden.
  • 6 Voeg er de suiker 5 minuten voor het opdienen aan toe.
  • 7 Schep uit in een kom of in borden en dien op met bruine suiker.

Grootmoeder's rijstpap is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Abrikozenmousse met kamille
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart van grootmoeder
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsvlees Op Grootmoeder Toverachtige Wijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbollen Van Grootmoeder
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept