Dendermondse vlaai

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 graden. Verkruimel de macarons, de speculoos, de peperkoek en de speculoos in een kom. Voeg de bruine suiker, de kaneel en de kandijsiroop toe en roer goed om.
  • 2 Giet de melk in een kookpanen roer er de rum door. Voeg een voor een de eieren toe en klop ze los. Zet de pan op een zacht vuurtje en voeg er het koekjesmengsel aan toe. Warm alles al roerend op tot je een homogene massa hebt (niet laten koken!)
  • 3 Borstel een taartvorm in met wat Solo en giet de massa erin.
  • 4 Schuif de vlaai 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Dendermondse vlaai is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Vlaai met bramenjam
55 min
Bekijk recept
Rijstevlaai met kokostopping
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Dendermondse vlaai
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Dendermondse Paardenworstjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept