Zoek
Gekarameliseerde meloensticks met honingmarinade
4
75 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 takje tijm
1 el Solo Vloeibaar
2 el vloeibare honing
1 limoen
1 cavaillonmeloen
Bereiding
1
Spoel het takje tijm, droog het en rits de blaadjes eraf. Pers de limoen.
2
Bereid de marinade. Roer hiervoor de Solo, de honing, de tijm en het limoensap in
3
een kommetje tot een glad mengsel.
4
Schil de meloen. Snijd hem in twaalf partjes en verwijder de pitten. Overgiet met de marinade en laat een uurtje afgedekt marineren in de koelkast.
5
Wrijf de overtollige marinade van de meloenpartjes en rooster ze een minuutje aan elke kant op de barbecue.
Gekarameliseerde meloensticks met honingmarinade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipdrumsticks in sinaasappel-honingmarinade
40 min
Snack
Bekijk recept
Lamskoteletten met honing en geroosterde wortels
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensribbetjes met honingmarinade
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde witlof
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept