Gekarameliseerde meloensticks met honingmarinade

4
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel het takje tijm, droog het en rits de blaadjes eraf. Pers de limoen.
  • 2 Bereid de marinade. Roer hiervoor de Solo, de honing, de tijm en het limoensap in
  • 3 een kommetje tot een glad mengsel.
  • 4 Schil de meloen. Snijd hem in twaalf partjes en verwijder de pitten. Overgiet met de marinade en laat een uurtje afgedekt marineren in de koelkast.
  • 5 Wrijf de overtollige marinade van de meloenpartjes en rooster ze een minuutje aan elke kant op de barbecue.

Gekarameliseerde meloensticks met honingmarinade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipdrumsticks in sinaasappel-honingmarinade
40 min Snack
Bekijk recept
Lamskoteletten met honing en geroosterde wortels
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensribbetjes met honingmarinade
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde witlof
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept