Appelflapjes van brickdeeg met pijnboompitjes

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de appels in kleine stukjes.
  • 2 Verhit de margarine of olie in een bakpan en voeg de stukjes appel, de pijnboompitjes en de honing toe en laat alles een 10 minuutjes bakken.
  • 3 Snijd een brickvel in twee helften.
  • 4 Leg zo'n halve circel met het snijvlak naar boven op het werkblad.
  • 5 Veronderstel dat dit de onderste kant is van een uurwerk en leg wat van de vulling tussen 7 en 8 uur. Vouw 9 uur naar 7 uur, 7 uur naar 5 uur en 5 uur naar 3uur. Je hebt nu een puntig pakjes. Ga zo door met de andere velletjes brickdeeg tot de vulling op is.
  • 6 Bak de flapjes in margarine of olie aan beide zijden bruin.

Appelflapjes van brickdeeg met pijnboompitjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met frisse rode biet-carpaccio
30 min-
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Appelflapjes met blauwe bessen
Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte mini appelflapjes
Bekijk recept
Appelflapjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Appelflapjes
20-30 min -
Bekijk recept