Bladerdeeg met peer & advocaat

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Water met suiker, essence en citroensap aan de kook brengen.
  • 2 Schil de peren en pocheer ze in de siroop.
  • 3 Verdeel de peren in twee, haal het klokhuis eruit en snijd elke helft in een waaier.
  • 4 Snijd de plakjes bladerdeeg in peervorm , doreer en bak 10 à 15 min op 200°. Snijd het deksel eraf
  • 5 Meng de lobbig geklopte room met de poedersuiker en de advocaat tot een sausje
  • 6 Rooster de amandelschilfers
  • 7 Plaats de bodem van het deeg op de borden , schik er een perenwaaier op , overgiet met de saus en zet het deksel erop. Bestrooi met amandeschilfers en poedersuiker.
  • 8 Serveer met een bolletje ijs.

Bladerdeeg met peer & advocaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaatkoffie op z'n hipst
- 10 min-
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept