Zoek
Aardbeienkwark
4
25 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram aardbeien
sap van 1 limoen en wat zeste van de schil
3 theelepels steviapoeder
300 gram platte kaas
200 ml room
enkele steviablaadjes of munt om te versieren
Bereiding
1
Plet de aardbeien fijn met een vork.
2
Doe er het limoensap en de schil bij.
3
Doe de aardbeipuree in een pan samen met een theelepel stevia,laat even opkoken en daarna afkoelen.
4
Proef of het zoet genoeg is.
5
Klop de plattekaas op tot een romig mengsel,samen met een theelepeltje stevia.
6
Klop de room half op en doe bij het mengsel.
7
Verdeel het mengsel in kleine schaaltjes en zet ze 2à3 uur in de koelkast.
8
Versier met een blaadje stevia,een aardbei en een snuifje kurkuma.
Aardbeienkwark is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardbeienkwark met anijs
5 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Optimel kwarktaart van Sonja Bakker
20 min-
Bekijk recept
Aardbeienkwark Met Perzik En Cruesli
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Aarbeienmolentjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeienkwark met anijs
5 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Optimel kwarktaart van Sonja Bakker
20 min-
Bekijk recept
Aardbeienkwark Met Perzik En Cruesli
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Aarbeienmolentjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept