Condérijst

10
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kookpot omspoelen met koud water (tegen aanbranden)
  • 2 Melk aan de kook brengen,rijst toevoegen , even omroeren . 40 min laten pruttelen.
  • 3 Suiker en vanillesuiker erdoor roeren en nog even laten pruttelen.
  • 4 Geweekte gelatine erin oplossen.
  • 5 Eidooiers en likeur erdoor roeren
  • 6 Laten afkoelen
  • 7 1/4 L Room opkloppen met 2 el poedersuiker . Eiwitten stijfkloppen
  • 8 Beide onder de rijstmassa scheppen
  • 9 In vormen brengen en laten opstijven.1
  • 0 Saus : Abrikozen met een deel van het vocht en citroensap pureren , eventueel suiker aan toevoegen.1
  • 1 Ontvormen en versieren met fruit, nopjes slagroom (2 dl room opkloppen met 2 el poedersuiker) en abrikozensaus.

Condérijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Condérijst
60 min Nagerecht
Bekijk recept