Zoek
Mascarpone-creme met appel en speculoos
4
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 ml Volle room
200 g Mascarpone
35 g Suiker
1 Appel
60 g speculooskoekjes
1,5 à 2 eetl Advocaat
Bereiding
1
Klop de room stevig op met de suiker.
2
Spatel de mascarpone voorzichtig onder het roommengsel.
3
Meng er de advocaat door.
4
Doe het mascarponemengsel in een spuitzak en zet ong. 1u in de koelkast.
5
Mix/ plet de speculooskoekjes fijn.
6
Snij de appel in heel kleine blokjes.
7
Neem een glaasje en leg op de bodem een laagje speculooskruimels.
8
Spuit hierop een laagje mascarpone en bedek met de appelblokjes.
9
Spuit terug een laagje mascarponecreme en werk af met speculooskruimels.
Mascarpone-creme met appel en speculoos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min
Nagerecht
Bekijk recept