Mascarpone-creme met appel en speculoos

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de room stevig op met de suiker.
  • 2 Spatel de mascarpone voorzichtig onder het roommengsel.
  • 3 Meng er de advocaat door.
  • 4 Doe het mascarponemengsel in een spuitzak en zet ong. 1u in de koelkast.
  • 5 Mix/ plet de speculooskoekjes fijn.
  • 6 Snij de appel in heel kleine blokjes.
  • 7 Neem een glaasje en leg op de bodem een laagje speculooskruimels.
  • 8 Spuit hierop een laagje mascarpone en bedek met de appelblokjes.
  • 9 Spuit terug een laagje mascarponecreme en werk af met speculooskruimels.

Mascarpone-creme met appel en speculoos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept