Vanillebavarois

10
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Melk met het opengesneden vanillestokje aan de kook brengen.
  • 2 Eidooiers met griessuiker witkloppen.
  • 3 Vanillestok verwijderen.
  • 4 De kokende melk op eiermassa gieten, blijven mengen.
  • 5 Op zacht vuurtje zetten.
  • 6 Binden.
  • 7 Wanneer gebonden, van vuur wegnemen.
  • 8 Mengsel door sauszeef zeven.
  • 9 Bladgelatine laten weken, uitlekken en aan mengsel toevoegen.1
  • 0 In ijskoud terrine koudroeren.1
  • 1 0,500 l room halfopkloppen.1
  • 2 Onder het mengsel spatelen.1
  • 3 In vorm gieten.1
  • 4 In koelkast opstijven.1
  • 5 0,100 l room met griessuiker opkloppen.1
  • 6 Uitstorten op bord.1
  • 7 Afwerken.

Vanillebavarois is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vanillebavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois met speculaas
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois met aardbeien
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Vanillebavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois met speculaas
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois met aardbeien
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept