Zoek
Vanillebavarois
10
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0,500 liter melk
1 stuk vanillestok
4 stuks eidooier
0,120 kilogram griessuiker
0,008 kilogram blagelatine
0,600 liter room
Maïsolie
Bereiding
1
Melk met het opengesneden vanillestokje aan de kook brengen.
2
Eidooiers met griessuiker witkloppen.
3
Vanillestok verwijderen.
4
De kokende melk op eiermassa gieten, blijven mengen.
5
Op zacht vuurtje zetten.
6
Binden.
7
Wanneer gebonden, van vuur wegnemen.
8
Mengsel door sauszeef zeven.
9
Bladgelatine laten weken, uitlekken en aan mengsel toevoegen.1
0
In ijskoud terrine koudroeren.1
1
0,500 l room halfopkloppen.1
2
Onder het mengsel spatelen.1
3
In vorm gieten.1
4
In koelkast opstijven.1
5
0,100 l room met griessuiker opkloppen.1
6
Uitstorten op bord.1
7
Afwerken.
Vanillebavarois is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vanillebavarois
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois met speculaas
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois met aardbeien
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois met speculaas
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois met aardbeien
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vanillebavarois
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept