Tiramisu met Limoncello & Bosvruchten

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Werkwijze:
  • 2 Splits de eieren. Klop de eierdooiers met de suiker in een kom op tot een wit schuim. Voeg de mascarpone er aan toe, het liefst met de mixer. Breng dit geheel op smaak met de limoncello en voeg de citroenzeste toe. Stop als het mengsel er uitziet als een crème en dek hem af met folie om hem in de koelkast op te laten stijven.
  • 3 Snij ondertussen de koekjes doormidden, dompel ze in de bosvruchtencoulis die u eerst wat hebt opgewarmd. Als de coulis te dik is, verdun hem dan met een beetje water. Leg de gedompelde koekjes op een rooster. Opmaak:
  • 4 Neem transparante schaaltjes. Spuit met een spuitzak de crème op de bodem van de schaaltjes, leg er 2 koekjes op, spuit er opnieuw de crème over en 2 halve koekjes. Leg de bosvruchten erop en een beetje suiker. Versier met verse munt.

Tiramisu met Limoncello & Bosvruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept