1 Van te voren maak je alvast de varkentjes, hier is geen echte werkwijze voor...gewoon een beetje boetseren zoals op de lagere school vroeger ;)
2 Doe de slagroom in een pannetje en zet op laag vuur.
3 Blijven roeren tot het net niet kookt.
4 Ondertussen de reep chocola in blokjes breken.
5 Als de slagroom bijna kookt het vuur uit en in gedeeltes de blokjes chocola erdoor roeren.
6 Goed roeren tot je een gladde massa hebt.
7 Dit af laten koelen en dikker laten worden en af en toe roeren(duurt wel een poosje).
8 In de tussentijd je biscuit wat je al gebakken hebt in 2 lagen snijden, en je taart vullen met je vulling naar keuze.
9 Hou je taart voorlopig nog even op een broodplank of andere ondergrond wat je makkelijk kan ronddraaien want de zijkanten afsmeren wordt dalijk een lekkere kliederboel :)1
0 Breek alvast de kitkat/Leo/Ole's in 2-en en leg ze klaar.1
1 Kijk hoe het is met het chocolademengsel, als hij ongeveer zo dik is als bijv. vla kun je de zijkanten gaan insmeren ermee.1
2 Gebruik een spatel of gewoon de achterkant van een mes.1
3 Als je de hele taart rondom hebt ingesmeerd ga je de kitkat/Leo/Ole's er tegenaan plakken.1
4 Dit is een lastig klusje, de kitkat/Leo/Ole's blijven nog niet genoeg plakken dus vallen af en toe om.1
5 Zet ze dan een heel klein beetje schuin zodat ze tegen je taart aan leunen.1
6 Als ze er allemaal omheen zitten doe je er snel een lint omheen en zet je ze allemaal mooi recht.1
7 Als de rest van het choco mengsel nog net vloeibaar is giet je dit bovenop de taart.1
8 Let op, als het nog te dun is gaat het door de kitkat/Leo/Ole's heen lopen!1
9 Vervolgens zet je de varkentjes in de nog zachte chocolade en zet in de koelkast.2
0 Na een uurtje kun je de taart op een mooi bord zetten en serveren, eet smakelijk!